Majoitus Hotelli Suomutunturissa

Hotellihuoneen ikkunasta aukeaa upea valaistu rinnemaisema tykkylumiseen luontoon. Tunturin laella tanssivat kaikissa vihreän sävyissä komeat revontulet. Porokin jolkottelee rauhassa pihan poikki, sillä ei ole kiire mihinkään, kuten ei muillakaan Suomutunturin vieraista. Tänne on tultu viihtymään, ja täällä kaikki palvelut rinteitä myöten löytyvät poikkeuksellisesti hotellin omasta pihapiiristä.

De Luxet ja sviitit 

Tyylikäs ja hienon näköalan omaavaa Hotelli Suomutunturi on avattu joulukuussa 2015. Kun haluat panostaa lomaasi, valitse upealla rinnemaisemalla varustettu saunallinen 70 m2 Suomu-sviitti tai tilava ja tyylikäs 35 m2 De Luxe -huone, joista osa on esteettömiä. 

Huoneiden varustelu

Kaikki hotellihuoneet on varusteltu laadukkailla Finlaysonin sängyillä ja kehonlämpöön mukautuvilla sijauspatjoilla, lukollisella säilytyskaapilla, ilmaisella internet-yhteydellä ja lisäksi kaikissa huoneissa on vaatteiden kuivauskaappi.

Hinnasto Hotelli Suomutunturi

Olemme siirtyneet dynaamiseen hinnoitteluun, eli saatavuutemme vaikuttaa huonehintoihin. Klikkaa ‘varaa majoitus’ –nappulaa ja näet kalenterista ajankohtaiset hinnat.

Mikäli olet varaamassa majoitusta FIS-kisoihin tai Audi Cupiin, olethan suoraan yhteydessä vastaanottoon myynti@suomutunturi.fi tai +358 207 199 120.

Mikäli mieleen tulee jotain kysyttävää, autamme mielellämme. Lue myös Lapset ja lisävuoteet.

Yhteystietomme ovat myynti@suomutunturi.fi tai 0207 199 120.

 

Katso voimassa olevat peruutusehdot.

Muut palvelut

Mikäli haluat viettää päivän rinteessä huoneen tai loma-asunnon luovutuksen jälkeen, tarjoamme mahdollisuuden tavaroiden säilytykseen ja vaatteiden vaihtoon. Hotellin kylpyläosasto ja sauna on uusittu jouluksi 2018 ja on asiakkaiden käytössä. 

VIP Sauna ja kokoustilat

Ylellinen saunaosasto aivan rinteen juurella, lammen rannalla. Kokouksiin, illanviettoihin, saunailtoihin, juhliin. Kaksi saunaa, oleskelutilat, keittiö, takka. Kokousvarustelu: fläppitaulu, videotykki, screen. Saunamenut ja kokoustarjoilut toiveidenne mukaan. Kokoustilavuokra alkaen 130 eur, saunailta alkaen 180 eur, sisältää aina pyyhkeet ja pefletit. Pyydä tarjous, myynti@suomutunturi.fi tai 0207 199 120.  

Varaa loma-asunto

+358 207 199 120 myynti@suomutunturi.fi

Majoitus Suomun Chalet loma-asunnoissa

Vasta remontoitujen hotellihuoneiden lisäksi Suomutunturilla voi majoittua 30 laadukkaassa Chalet loma-asunnossa, jotka sijaitsevat Lapin erämaan sylissä ja siltikin vain kävelymatkan päässä rinnekeskuksen palveluista. Lumilomalle puolison, perheen tai kaveriporukan kanssa? Suomun Chalet mökeissä majoittuu parhaimmillaan kahdeksan henkilöä, joten meille ovat isommatkin porukat tervetulleita.

Tunnelmoi tunturissa

Vauhdikkaan rinnepäivän jälkeen rentoudutaan oman saunan lempeissä löylyissä. Välillä viilennytään ulkoterassilla ja ihaillaan taivaalla lainehtivia revontulia – niitä näkee täällä Kemijärvellä paljon. Illemmalla voi kääriytyä vilttiin takkatulen ääreen, fiilistellä päivän laskuja ja nauttia läheisten seurasta. Ehkä myös lasillisen punaviiniä tai kylmän saunaoluen.

Asuntojen varustelu

Chalet loma-asunnoissa on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on parisänky. Parvelta löytyy lisäksi neljä vuodepaikkaa. Kaikki mökit (80 m2) ovat saunallisia ja niissä on kaksi toilettia, pyykin- ja astianpesukone sekä kuivauskaappi ja takka. Keittiö on varusteltu kattavasti. Autolle on lämmitystolppa. Chalet loma-asunnot sijaitseva noin 1.2 kilometrin päästä Suomutunturin hotellin palveluista sekä hissien ala-asemasta.

Hinnasto Suomu Chalet loma-asunto / mökki:

Olemme siirtyneet dynaamiseen hinnoitteluun, eli saatavuutemme vaikuttaa huonehintoihin. Klikkaa ‘varaa majoitus’ –nappulaa ja näet kalenterista ajankohtaiset hinnat.

Mikäli olet varaamassa majoitusta FIS-kisoihin tai Audi Cupiin, olethan suoraan yhteydessä vastaanottoon myynti@suomutunturi.fi tai +358 207 199 120.

Katso voimassa olevat peruutusehdot.  

 

Takaisin ylös

Tarjoukset
Varaa majoitus
Osta hissiliput