Takka

Ravintola Takka on uusi ravintola Suomun sydämessä. Ravintola tarjoaa menu kokonaisuuksia ja makumatkoja lapin ja pohjoisen tunnelmiin. Takka menu koostuu kotimaisista puhtaista raaka-aineista. Ruokaan käytetään lähituotettuja Lapin raaka-aineita skandinaavisella twistillä. Keittiö on suunnitellut yhdessä huolellisesti sommelier kanssa toimivat menu kokonaisuudet ja viini paketit. Listalla on käytetty monipuolisesti riistaa sekä kalaa ja äyriäisiä. Takassa on myös mahdollista saada menukokonaisuudet kasvis annoksina etukäteen keittiölle ilmoittaen. Tervetuloa nauttimaan mukavasta illasta ja yhteiselosta tunnelmalliseen Takka Ravintolaan.

Ravintoloiden Aukioloajat
Restaurant opening times:

Ravintola Ailo:
11:00-20:00

Arctic Ski Bistro:
suljettu kesän ajan

Takka: suljettu kesän ajan

 

 

Ailo

Ravintola Ailossa pääset nauttimaan hotelliaamiasta ja lounasta.

Lounaassa käytössä ovat kotimaiset raaka-aineet ja menussa vaihtelevuutta kotimaista annoksista etenkin aasialaisen keittiön moniin makuihin.

 

Pöytiin tarjoiltava  lounas tai illallinen kutsuvat makumatkalle Ailon upeisiin rinne tunnelmiin!

 

Arctic Ski Bistro

Arctic ski bistroon on hyvä tulla rinteestä maistelemaan vasta paistettuja suomun kuuluisia munkkeja ja välipalaksi keittön valmistamia delituotteita. Kovempaan nälkään Arctic ski bistrosta saat maukkaat Pizzat jotka on valmistettu meillä leivottuun taikinaan, itse tehtyyn salaiseen tomaatti kastikkeeseen ja hyviin täytteisiin. Arctic ski bistrosta on myös mahdollisuus Take Away pizzoihin mukaan mökille. Tervetuloa nauttimaan menevästä meiningistä Arctic ski bistroon.

 

 

Itä-Suomun kotaravintola:

Itä-Suomun kotaravintolaan on hyvä tulla rinteestä tauolle nauttimaan lämpimästä minttukaakaosta, tuoreista Suomun munkeista ja keittolounaasta mikä vaihtuu päivittäin. Keittolounaassa käytämme kotimaisia sekä lapin raaka-aineita joista keittö on valmistanut maukkaat keitot. Ravintolan kotien luona on mahdollisuudet makkaran paistoon tai muihin nuotin ääreessä valmistettaviin ruokiin. Tule nauttimaan tunnelmallisesta itä Suomun ravintolasta.

 
Takaisin ylös

Tarjoukset
Varaa majoitus
Osta hissiliput